PK_geloof_04.jpg

GRAPHIC DESIGN

& BRANDING

Doeltreffende visuele communicatie
voor bedrijven en organisaties. Van branding tot en met sterke campagnebeelden.
 
We zetten jouw bedrijf of organisatie op de kaart, met vakkennis en oog voor detail.
PK_dnaalst_08.JPG

EXPO DESIGN

Concept, scenografie, grafische vormgeving, multimedia en bouw van tentoonstellingen en museale opstellingen.
 
We maken van jouw expo - groot of klein, kortlopend of langdurig - een visueel ankerpunt.
IMG_20200917_090936_edited.jpg

CUSTOM MADE

Een specifieke vraag of project, maar zelf geen idee welke richting het kan uitgaan?
Wij gaan er mee aan de creatieve slag.
 
We werken op maat van jouw verwachtingen: recht door zee, volgens koers, richting het beste resultaat.

Verbeelding en vakkennis

 

‘Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal’. Dat heeft Einstein gezegd en wij denken er net zo over. PK projects realiseert projecten met oog voor logica en met liefde voor fantasie. Bij elke stap denken we na over jouw wensen en verwachtingen, onze expertise, en hoe we samen het verst kunnen springen. Met oog voor detail, vakkennis en verbeelding, net zoals Einstein.

Van A naar B …

 

We luisteren eerst naar jouw verhaal en brengen je concept of stoutste droom stap voor stap in kaart. Gaat het om een eenmalig project? Een campagne op lange termijn? Of wil je maatwerk, met specifieke highlights? We bespreken het in detail. De krijtlijnen en ideeën worden geboren op papier. Daarna gieten we er een flinke scheut creativiteit overheen, tot het helemaal goed zit.

Wat doen we 01_150dpi.jpg
Wat doen we 02_150dpi.jpg

… met veel fantasie

 

Niets is onmogelijk. We vertalen jouw ideeën in een concrete realisatie die opvalt, raakt en nazindert. Voor de stuurmannen van PK projects is geen berg te hoog en geen zee te diep. Ons creatief team gaat aan de slag met foto’s, teksten, film, decorstukken, of met een fantasierijke mediamix. We werken met passie en paardenkracht, om jou het beste eindresultaat te bieden.

De wereld in

 

Na alle voorbereidingen varen we de wijde wereld in. We zetten jouw project of product in de kijker op locatie, of via papieren en/of digitale dragers. Bij de verspreiding blijft oog voor kwaliteit en afwerking ons kompas, altijd en overal. Zo valt jouw bedrijf of organisatie echt op in de massa, en zijn jouw klanten of bezoekers op hun beurt benieuwd naar ‘meer’.

Wat doen we 03_150dpi.jpg

Hallo, 'iedereen'

 

Of we selectief zijn in wat we doen? Eigenlijk niet, als kwaliteit voorop staat. We werken op maat van particulieren, bedrijven en organisaties die zich clever en duurzaam willen profileren. Die geen schrik hebben om dat stapje verder te gaan en goed uit de verf te komen. PK projects helpt graag en nodigt je uit aan boord voor een geslaagde grafische reis.